Ingatlanközvetítés

Örömmel tájékoztatom tisztelt Ügyfeleimet, hogy az    elnevezésű, országos, ügyvédi ingatlanközvetítői hálózat tagjává váltam.

Az    hálózat kizárólag ügyvéd és ügyvédi iroda tagjai a klasszikus ügyvédi tevékenységük kiegészítéseként, az ügyvédi törvény felhatalmazás alapján ingatlanközvetitői tevékenységet is ellátnak.

Az    hálózat tagjai ingatlanközvetítési szolgáltatásukat, az ügyvédi működésük részeként, az ügyvédi etikai és a tevékenységre vonatkozó törvényi előírások betartásával, az ügyvédi kamarák felügyelete alatt, ügyvédi felelősségbiztosításuk védelmében végzik.

A hálózat ügyvédjeinek célja, hogy egyetemi képezettségük, az ingatlanjogban szerzett tudásuk, a szerződések előkészítésében, megkötésében, lebonyolításában, ügyfeleik képviseletében felhalmozott tapasztaluk alapján kiemelkedő, minőségi, értékarányos és versenyképes szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleinknek az ingatlanközvetítők hazai piacán.

A hálózat ügyvéd tagjainak együttműködésével és a vonatkozó jogszabályi előírások és korlátozsok betartásával természetesen az ingatlanügyletekhez kapcsolódó letéti, és szerződéskötési feladatok is lebonyolíthatóak.

Az    hálózat „Az ügyvédem az ingatlanosom!” jelmondatával kívánja a köztudatban megerősíteni, hogy az ügyvédek törvényben rögzített lehetőségként jogosultak és képesek az ügyfeleik számára ingatlanközvetítési tevékenységet nyújtani.

Az    hálózatról további információk elérhetőek a www.ugyvedhazak.hu oldalon és a hálózat Facebook oldalán.

Amennyiben a jövőben ingatlant kíván értékesíteni, esetleg vásárolni, már a legelső pillanatban gondoljon rám bátran, ingatlanközvetítőként mindent megteszek az ingatlan felmérése, meghirdetése, a megfelelő vevő vagy a keresett ingatlan felkutatása és a tranzakció lebonyolítása érdekében.